У ніч на завтра в Україні переводитимуть годинники на літній час.

Так, вже цієї ночі в Україні переведуть годинник на літній час. Відзначимо, що це відбувається щороку.

Зміна часу відбудеться в ніч з суботи на неділю о 03:00. Годинник переводять на годину вперед, так що після 02:59 вони покажуть відразу 04:00. Тобто тепер доведеться прокидатися на годину раніше, в порівнянні з зимовими днями.

Нагадаємо, що не так давно в Україні хотіли скасувати цей переказ часу. Депутати Верховної Ради навіть підготували спеціальний законопроект, але потім при голосуванні він не набрав потрібну кількість голосів.

Тому його, як і годиться, відправили на доопрацювання. Поки точно невідомо, коли буде проведено повторне голосування за нього. Але найімовірніше, що це відбудеться незабаром.

А ось експерти в ці дні радять запастися увагою і терпінням. Тому що багато людей будуть відчувати втому і недосип через таких стрибків у часі. Але на щастя це тимчасове явище і через час стан людини повністю стабілізується. Тому не варто впадати у відчай.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

"Приховуйте всі могили": у Росії заборонили ховати військових, яких привезли з України

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

Краще присвятити цей день собі і відпочинку. Можна також спланувати прогулянку на свіжому повітрі.

У будь-якому випадку потрібно не забути перевести годинник, щоб потім не відстати від звичного графіка свого дня. Крім того багато сучасні годинники і гаджети переводять час самостійно. Це налаштування в них є з самого початку. Тому за них не варто турбуватися.

А ось якщо це годинник старого зразка, то в них час потрібно переводити вручну. Тому з ранку варто не забути це зробити. Інакше в понеділок можна просто проспати на роботу і по інших важливих запланованих справах.

Раніше Hyser писав про те, що як перевірити, чи переведуть домашні гаджети час самостійно.

Також писали, що названі продукти, які збільшують ризик розвитку недоумства.

Нагадаємо, що мережа регоче над котом, який топчеться на голові сплячого господаря.