Синоптики обіцяють, що найближчими днями погода в Україні відчутно зміниться

Весь початок поточного місяця запам'ятався українцям вкрай дощовий, однак, як заявляють експерти-синоптики, незабаром проливні дощі зміняться звичайною літньою спекою. Зміни почнуть відчуватися вже в середині поточного тижня. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Так, синоптики заявили, що дощі в центральних регіонах країни припиняться вже 7 липня. У середу опади випали на Заході, на півночі країни, а також у Запорізькій та Донецькій областях.

Вже в четвер, 8 липня, на великій частині країни встановиться суха і спекотна погода. У четвер дощі пройдуть тільки у Львівській та Івано-Франківській областях. В середньому по країні термометри фіксуватимуть температуру в 29 градусів вище нуля.

А ось вже в п'ятницю, 9 липня, на всій території України опадів не очікується. У цей день термометри показуватимуть від 27 до 32 градусів.

Нагадаємо, раніше синоптики заявляли, що погода цього літа в Україні встановилася досить аномальна. Наприклад, знаменитий народний синоптик Леонід Горбань заявив, що в липні, як і в першому місяці літа, українцям доведеться миритися з температурними гойдалками і дощовими періодами, а також заявив, що серпень поточного року почнеться для українців типовою спекотною погодою, а ось ближче до кінця місяця очікується серйозне похолодання, при якому стовпчики термометрів показуватимуть близько 20 градусів вище нуля.

Популярні новини зараз

Після такого вас розцілує вся родина: рецепт "ледачого" плову в рукаві з курячими стегнами

Ви будете хвалитися ними перед усіма знайомими: рецепт листкових пиріжків з рибою та картоплею

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Зелень буде соковитою та ароматною: де на городі потрібно посадити салат

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що на відомому турецькому курорті затонув катер з туристами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у столиці сталася резонансна НП, в результаті якої є поранені.

Також "Hyser" писав, що блогер поділився негативним досвідом відпочинку в популярному Скадовську.