Для того, щоб ваша чавунна сковорідка стала надійним компаньйоном у приготуванні їжі на багато років, а ваші онуки із задоволенням насолоджувалися нею, слід приділити увагу кільком важливим крокам після її придбання.
-
Розпакування: Насамперед звільніть сковорідку з упаковки, ознайомтеся з її формою та особливостями.
-
Прожарювання: Помістіть сковорідку на плиту і посипте рівномірно дно сіллю. Потім розігрійте її на середньосильному вогні протягом 20 хвилин. Слідкуйте за процесом: коли перестане йти дим, можна завершити цей етап.
-
Вибір місця для процедури: Через можливий запах диму та, щоб уникнути задимлення квартири, розгляньте варіант проведення прожарювання на вулиці, можливо, біля відкритого багаття.
-
Без кришки: Важливо пам'ятати, що під час прожарювання не слід накривати сковороду кришкою, щоб уникнути закупорювання диму.
-
Охолодження та очищення: Після завершення процесу дайте сковороді охолонути разом із сіллю. Після цього ретельно позбавтеся солі, вимийте сковороду і висушіть її насухо.
Популярні новини заразСерпень під знаком везіння: кому зі знаків Зодіаку зірки обіцяють щасливий фінал літа
Пенсія в 60 - не для всіх: що зміниться вже з 2026 року та кого це торкнеться
Нова Тіна, стара Тетяна: як Ліберман стала Кароль і чому більше ніколи не повернеться назад
Правда спливає: 4 знаки Зодіаку, яким у липні доведеться зіткнутися з обманом
-
Готовність до використання Тепер ваша чавунна сковорода готова до використання. Насолоджуйтесь приготуванням у ній ваших улюблених страв, впевнені у її довговічності та відмінних кулінарних характеристиках.
Читайте також: