Кремлівська верхівка дуже стурбована протестами сімей мобілізованих і, схоже, намагається стримати їх у різний спосіб.

Після невеликих акцій протесту в Москві у листопаді 2023 року російська влада, схоже, почала стримувати такі заходи, тому регіональним чиновникам рекомендується виплачувати всім "за максимумом грошей".

Про це говориться у звіті розвідки Міністерства оборони Великобританії від 2 грудня.

"Дослідження незалежних російських ЗМІ та коментарі самих протестуючих дружин свідчать про те, що в останні тижні влада, ймовірно, запропонувала збільшити грошові виплати сім'ям в обмін на утримання від протестів", — сказано в офіційному повідомленні.

"Влада, швидше за все, особливо побоюється будь-яких протестів родичів тих, хто мобілізований з вересня 2022 року і зараз уже більше року на фронті, тому їх родичам тепер пропонують великі виплати в обмін на те, що вони мовчати. ", – зазначає розвідка.

Приміром, у прес-службі розповіли, що 27 листопада одна з груп дружин мобілізованих опублікувала маніфест проти "безстрокової мобілізації", а через кілька днів їх почали позначати як "фейкову організацію".

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Вже тоді крали: з якоїсь американської машини повністю скопіювали "Волгу". Фото

Показати ще

Читайте також:

Пригостили горілкою та закускою з миш'яком: загадкові дівчата отруїли відразу 24 російські окупанти, які вимагали розваг

У Росії почали мстити Путіну: водій розігнався і влетів у натовп російських окупантів на дикій швидкості

Йому вже зовсім погано: режисера фільмів "Екіпаж" та "Тайговий роман" терміново перевели до реанімації. Шанувальники моляться

У Кремлі кидатимуться стільцями: Фінляндія завдала несподіваного удару по росіянам