Мало хто замислюється про те, що зовнішній вигляд наших будинків і навіть приладдя для прибирання можуть вплинути на наш благополуччя.

Уявіть собі, що ваші бабусі не тільки чистили свої будинки, використовуючи віники, а й вважали, що ці прості домашні предмети можуть залучити щастя або, навпаки, принести нещастя. Недарма існує кілька вірувань про те, як і де краще зберігати віники, щоб забезпечити гармонійне й удачливе життя.

Застереження наших предків свідчать, що віник не слід ставити за зачиненими дверима.

На думку народних прикмет, такий спосіб розміщення віника призведе до того, що щастя пройде повз ваш будинок, тоді як негативні енергії можуть увірватися всередину. Те саме справедливо і для відкритих дверей, тому що через них легше проникнути в житло небажаним енергіям.

Не менш цікаво, що у ванній кімнаті чи туалеті віник теж не знаходить свого місця.

Це пов'язано з тим, що ці простори призначені для очищення тіла, і зберігання віника там може перенести на вас не тільки фізичний, а й енергетичний бруд.

Дах, згідно з давніми повір'ями, служить захистом від зла та неприємностей.

Популярні новини зараз

Не накладайте на хату біду: чому в жодному разі тапочки не можна ставити хрест-навхрест

Готуйтесь до великих витрат: тепер доведеться заплатити навіть за старі радянські квартири

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Названо дні, коли не можна мити голову: втратите удачу і почнуться фінансові труднощі

Показати ще

Тому на ньому не рекомендується залишати віники, щоб не "виметало" щастя та любов із вашої родини, залишаючи вас без надійного захисту.

Також варто звернути увагу на те, що не рекомендується розміщувати віник у вітальні або кухні, щоб уникнути можливих сварок і конфліктів у сімейній обстановці.

Але де тоді краще зберігати цей неоднозначний предмет?

Ідеальним місцем вважається комора або коридор. Тут можна створити спеціальне місце для прибирання, включаючи віники. Важливо пам'ятати про регулярне очищення віника, щоб позбутися не тільки фізичного, а й енергетичного бруду, який може накопичуватися з часом.

Таким чином, дотримуючись цих простих правил, ви можете забезпечити своєму дому та сім'ї гармонію та благополуччя.

Читайте також: