Багато кулінарів ламають голову над цією проблемою. Навіть доводиться на ринку просити продавців підібрати сорти для "мундирки", для "смаження" і так далі. Але це не завжди спрацьовує.
А ось досвідчені кулінари знають секрет: під час варіння у воду з картоплею потрібно додати звичайний оцет.
Експерти запевняють, що на поверхні картоплі точно не з'являться тріщини, якщо у каструлі виявиться невелика кількість засобу.
При цьому достатньо всього п'яти крапель оцту, щоб зберегти шкірку нашої "мундирки" цілою.
До того ж ні смак, ні структура овочу, що термічно обробляється, не зміняться в гірший бік.
Читайте також:
"Зимова підтримка" раптово змінена: на що тепер дозволяти витратити 1000 гривень
Світло не відключать, поки..: з 1 грудня українцям дають новий захист
Після гучного скандалу: Меловін показав нові фото з нареченим - і там дуже гаряче
Зимовий прогрів - брехня століття? Експерт розніс у пух і прах головний міф водіїв
Зверніть увагу на картоплю із зеленими плямами: чи можна її їсти і чим ви ризикуєте
Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лавашу з сиром та картоплею
Ви точно будете здивовані: що таке маринована картопля і чому вона у льоху зберігається аж до весни
