У центрі столиці України з'явився величезний гарячий гейзер неприродного походження

Цієї неділі, на вулиці Рибальській, 13, що в Печерському районі Києва, через прорив труб теплопостачання, з-під асфальту забив фонтан, висотою досягає кілька метрів, і дістає бризками до третього поверху як мінімум. Відео з місця подій опублікував у соціальній мережі Facebook паблік "Київ Оперативний".

Трохи пізніше, пресслужба КМДА уточнила, що внаслідок інциденту на комунальному трубопроводі, без опалення Залишилося 133 житлових будинків, а "Київтеплоенерго" вже приступило до ліквідації пошкоджень інфраструктури теплопостачання. До усунення пориву приступили близько 2 години дня.

Зокрема, за інформацією комунального підприємства, був пошкоджений магістральний трубопровід 600-мілімітрового діаметру, і через це і стався витік гарячої води на поверхню. Аварійна бригада екстрено локалізувала порив і перейшла до подальших ремонтних робіт. Можливо, то пошкодження сталося через давнину трубопроводу, через те, що він був прокладений ще в 70-х роках минулого століття.

Нагадаємо, що місяць тому, через подібну аварію, але вже з інженерними комунікаціями Київського водоканалу, було перекрито рух автомобільного транспорту і трамваїв по вулицях Гната Хоткевича і Попудренка. Про це також повідомляли на офіційній сторінці Київської міської державної адміністрації. Внаслідок прориву води, були затоплені обидві вулиці, ремонтом та усуненням наслідків займалися аварійні бригади ЗАТ АК "Київводоканал".

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що у Державній службі з надзвичайних ситуацій попередили про те, чому не варто спалювати сухостій і сміття на своїх дачних ділянках. Передбачені величезні штрафи.

Популярні новини зараз

Українці сумують: під час бойового завдання не стало українського пілота, підполковника авіації

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Два "огірка" в один ріт: Леся Нікітюк злила "хмільне" відео про вибрики найближчого чоловіка

Показати ще

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, Чому свою власність необхідно вносити до реєстру нерухомого майна.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що у Міністерстві охорони здоров'я України безпричинно прибрали з" червоного " карантинного списку три області.