За словами Вазіри Мартазінової, завідувачки відділу кліматичних досліджень та довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту, Україну може очікувати відносно м'яка та тепла зима зі змішаними опадами у вигляді мокрого снігу, снігу та дощу.

Про це пише «apostrophe»

"Всі похолодання будуть дуже короткочасними, дуже нестійкими, вони дуже швидко змінюватимуться і переходитимуть на вищі температури, нехай і незначні, практично обійдеться без особливих морозів – 0…+5 градусів у денний час", - сказала метеоролог.

Грудень 2023 року.

Погода в грудні, за прогнозами, буде м'якою та теплою для цієї пори року. У середині місяця може відбутися короткочасне різке похолодання зі зниженням температури до -15 градусів за Цельсієм, але воно буде короткочасним. Загальна картина передбачає коливання температури та невелику кількість опадів.

Новий 2024 рік.

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Хитрість наших бабусь: що зробити, щоби до сковорідки нічого не прилипало

Вже тоді крали: з якоїсь американської машини повністю скопіювали "Волгу". Фото

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Показати ще

Новий рік навряд чи буде сніжним чи морозним. Денна температура може бути трохи вище за нуль, а нічна близько 0°C або трохи нижче. Опади будуть мінімальними та можуть випасти у вигляді мокрого снігу.

Січень 2024 року.

Очікується, що в січні збережуться відносно помірні температури: денні максимуми варіюватимуться від 0 до +5 градусів за Цельсієм, а нічні мінімуми - від 0 до -5 градусів за Цельсієм. Снігопад очікується мінімальним, опади будуть обмеженими. У деякі холодні дні температура може ненадовго впасти до -7-10 градусів за Цельсієм.

Ці прогнози передбачають зиму з помірними температурами, обмеженою кількістю снігопадів та змінними погодними умовами в Україні. Важливо відзначити, що прогнози погоди можуть змінюватися, і рекомендується перевіряти оновлені прогнози з наближенням зими, щоб отримати найточнішу інформацію.

Читайте також:

Корисно та дуже смачно: рецепт гарбузового соку з апельсином на зиму

Жаль, що його не випускають: як міг би виглядати сучасний український позашляховик ЛуАЗ

Буде посуха на ділянці: які 3 види дерева в жодному разі не можна садити на дачі