Фіалка - це популярна кімнатна рослина, яка цінується за свою красу та невибагливість. Однак, на думку деяких людей, фіалка може приносити негативний будинок.

Докладніше про те, чому у квартирі не можна тримати фіалки, читайте у нашому матеріалі.

Існує три основні застереження, пов'язані з фіалками:

  • Фіалка - краде особисте щастя. Вважається, що фіалка має потужну жіночу енергетику, яка може відлякувати чоловіків. Тому чоловікам у будинку, де багато фіалок, може бути некомфортно і вони можуть покинути цей будинок.

Ця прикмета полягає в тому, що фіалки асоціюються з жіночим початком. Вони часто використовуються у весільних букетах, символізуючи кохання та відданість. Тому деякі люди вважають, що фіалки можуть відлякувати чоловіків, які не хочуть почуватися пригніченими жіночою енергетикою.

  • Фіалка висмоктує енергію. Фіалки виділяють вуглекислий газ, який може негативно впливати на здоров'я людини. Тому, якщо фіалки стоять у спальні, де люди сплять, вони можуть почуватися втомленими та пригніченими.

Це твердження підтверджується науковими дослідженнями. Фіалки виділяють вуглекислий газ у нічний час, коли люди сплять. Якщо в спальні погано провітрюється, то концентрація вуглекислого газу може підвищитися, що може призвести до погіршення сну, головного болю та інших проблем зі здоров'ям.

  • Фіалка - символ скорботи. Фіалки раніше висаджували на могилах, тому деякі люди вважають, що вони приносять до будинку невдачі та хвороби.

Ця прикмета полягає в тому, що фіалки асоціюються зі смертю. Вони часто використовуються на похороні, символізуючи скорботу та пам'ять про покійного. Тому деякі люди вважають, що фіалки можуть приносити до будинку негатив.

Популярні новини зараз

Хитрість наших бабусь: що зробити, щоби до сковорідки нічого не прилипало

Діти будуть у захваті: як вдома приготувати смачні мармеладні ведмедики на кшталт Haribo

Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням

Показати ще

Читайте також:

Спатимете як немовля: 5 кімнатних рослин, які покращують сон і позбавляють безсоння

Вони обов'язково повинні бути в квартирі: названі рослини, що захищають будинок від зла та бід

Так ваша орхідея ще ніколи не цвіла: що потрібно зробити, щоб рослина була обліплена квітками