Зараз настав сезон волоських горіхів, і, як часто буває, виникає та невелика проблема — як би розколоти ці чудові горіхи без зайвого клопоту? Давайте поділимося парою простих та ефективних методів, які не вимагатимуть від вас клацанка і врятують час та сили.
Метод 1: Використовуйте молоток та лоток для яєць
Цей метод вимагає лише молотка і лотка для яєць. Ось що потрібно зробити:
- Покладіть волоські горіхи в комірки лотка для яєць.
- Обережно розбийте їх молотком.
І ось у вас розколоті горіхи! Однак не переживайте, шкаралупа не розлетиться убік, і вам не доведеться займатися прибиранням навколо.
Метод 2: Просто візьміть тканину
Якщо у вас немає лотка для яєць, то не біда. Вам знадобляться молоток і звичайний рушник. Ось як це робиться:
Фіналістка "Майстер Шеф" дала рецепт смачного пирога з лаваша: найсоковитіший і найапетитніший
Їх розмітають відразу двома вилками: рецепт соковитих котлет із фаршу, цвітної капусти та сиру
Маринуємо в рукаві: як приготувати кабачки з часником та гірчицею. Швидкий рецепт
Жигунов избил Анастасию Заворотнюк: известный режиссер рассказала подробности
- Розкладіть тканину на столі.
- Розмістіть волоські горіхи на частині поверхні тканини.
- Покрийте горіхи вільним шматком тканини та починайте розбивати шкаралупу молотком.
Цей метод також ефективний, і всі залишки шкаралупи залишаться у вас усередині тканини, не створюючи безладу навколо.
Так що насолоджуйтесь волоськими горіхами без зайвих турбот – ці прості способи зроблять процес відкриття горіхів легким та приємним!
Читайте також: