Деякі фрукти не лише є цінним джерелом вітамінів, мінералів та антиоксидантів, але також можуть ефективно підтримувати процес зниження ваги.
Об цьому пишет Їжте це, а не те.
На думку дієтологів, правильно включивши фрукти в раціон і поєднуючи їх з білками та жирами, можна сформувати збалансовану та поживну дієту, що ідеально підходить для схуднення. З усіх фруктів, однак, виділяється той, який фахівці вважають за найкраще для досягнення цих цілей.
Всі фрукти містять клітковину - важливу речовину, що уповільнює виділення цукру в кров. Ця властивість забезпечує стабільний рівень глюкози, що може сприяти більш ефективному процесу схуднення, - наголошується у їхньому матеріалі. - Деякі види клітковини є їжею для здорових кишкових бактерій, так званих пробіотиків. Дослідження показують, що пробіотики сприяють покращенню стану кишечника та зниженню ризику ожиріння.
Згідно з рекомендаціями дієтологів, як найкращий фрукт для підтримки процесу схуднення виділяється гранат. Ось чому:
-
Гранат багатий на клітковину (в одній чаші насіння граната міститься 6 грам клітковини).
Популярні новини заразМасштабне позбавлення пенсій у грудні: ПФУ поставив жорсткі вимоги
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством
-
Низькокалорійний гранат (приблизно 120 калорій на чашку зерен).
-
Гранат сприяє спалюванню жиру (дослідження свідчать про позитивний вплив гранату на зниження рівня жиру).
Крім того,гранат є корисним фруктом, оскільки містить велику кількість антиоксидантів, вітамінів, амінокислот та мінералів. Зокрема, він допомагає підвищити рівень гемоглобіну в крові та зміцнити імунітет. Лікарі часто виписують його як засіб профілактики та лікування різних захворювань.
Зерна граната можуть стати чудовим доповненням до раціону. Їх можна вживати окремо або у поєднанні з горіхами, сиром для створення поживнішої закуски. Також їх можна додавати в салат для додавання солодкості або використовувати замість ягід у йогурті та вівсянці на сніданок.