Інтерв'ю російського диктатора Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону увійде в історію як одне з найбезглуздіших непорозумінь у світовій історії інтерв'ю.

Враження від цього екскурсу в історії лише одне - Путін закопав себе ще глибше, ніж був закопаний до цього, і це теж непогано, оскільки американська спільнота переконається в ідіотизмі російського імперіалізму і його лідера.

Ми писали про те, що Путін в інтерв'ю сказав, що розмовляв із Зеленським про його "нацистські" погляди, і при цьому був згаданий батько Зеленського, який нібито проти нацистів колись під час Другої світової війни воював. І все це було сказано на блакитному оці, хоча батько Володимира Зеленського Олександр Семенович народився 1947 року – через 2 роки після закінчення Другої світової війни.

І на цьому Путін не зупинився і продовжив факапити далі. Так кремлівський диктатор переплутав прізвища відомих особистостей. Докладніше про те, що Путін знову насмішив увесь світ, показавши, як він плутає прізвища, інформує Telegram-канал NEXTA Live.

Так Путін розповідав історії про бандерівців і згадав роль Степана Бандери в контексті його героїзації в Україні, і хотів згадати Романа Шухевича – українського політичного та військового діяча, члена ОУН та головнокомандувача УПА, якого в Росії заведено ставити в один ряд із Бандерою як "зрадників" і "нацистів", але згадав зовсім іншу людину. І йшлося про Станіслава Шушкевича - Голову Верховної Ради Білорусі, який підписав Біловезькі угоди у 1991 році, які констатували розпад СРСР. До речі, Шухевич помер у 1950 році, а ось Шушкевич – чудово дожив до 2022 року й у 1950 році йому було лише 16 років.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Українці сумують: під час бойового завдання не стало українського пілота, підполковника авіації

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Показати ще

Захід готує потужний удар по флоту Путіна: що може початися

Випускав балістику та компоненти ядерної зброї: на важливому російському заводі стався потужний вибух

Мобілізація в лютому: до чого готуватимуться і кому роздаватиму повістки. Це потрібно знати