Стало відомо, що на 62 році життя помер популярний російський актор Олександр Терешко. Про причини смерті поки що нічого невідомо.

Трагічну новину повідомила прес-служба Московського драматичного театру на Малій Бронній, де Олександр Терешко служив з 1989 року.

Актор аж до смерті виходив на сцену. Він зіграв багато ролей у виставах, встиг у різні роки попрацювати з відомими радянськими та російськими режисерами, серед яких – Анатолій Ефрос, Лев Дуров, Марк Розовський, Бранко Ставрєв та Костянтин Богомолов.

У поточному репертуарі він до останнього брав участь у виставах "Слово про похід Ігорів", "Бетмен проти Брежнєва" та "Дядько Льова (Покровські ворота)".

Що ж до кіно, то дебют на знімальному майданчику відбувся 1985 року з фільмом "Дивна історія доктора Джекіла та містера Хайда".

Усього ж Олександр Терешко знявся більш ніж у 60 фільмах, серед яких "Знахар", "Кухня", "Мар'їна Гай", "Марш Турецького" та багато інших.

Популярні новини зараз

Поштову скриньку відкриватимемо зі сльозами: якими платіжками здивують кожного українця

І ніякого борошна не потрібно: рецепт дієтичної та смачної піци, яка допоможе схуднути

Секрет польських господарок: для чого в холодильник потрібно обов'язково покласти цукор

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

Нагадаємо, що днями на 58-му році життя пішов із життя ще один російський актор театру та кіно - Павло Поймалов, який зіграв у серіалах "Каменська", "Чудотворець" та інших. Його колеги з Московського театру юного глядача (ТЮЗ) повідомили, що артиста не стало 24 лютого. В оточенні Поймалова не стали озвучувати причину раптової смерті.

Читайте також:

Серце зупинилося через 8 днів після мобілізації: що відомо про українця, який помер у навчанні

У будинку будуть суцільні біди та хвороби: які речі померлої людини не можна зберігати у квартирі

Не притягуйте нечисті сили: чому в спальні на ніч не можна залишати склянку з водою