Внаслідок нічної "бавовни" на аеродромі в Краснодарському краї пошкоджено ворожу авіацію. Йдеться про військовий аеродром, розташований біля станиці Кущевської.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, "прозвучало кілька потужних вибухів, було піднято гелікоптери і з землі намагалися збити".

У Службі безпеки України вже підтвердили, що їхні дрони вночі атакували аеродром та НПЗ у Краснодарському краї.

"Внаслідок атаки на військовий аеродром у Кущевській пошкоджено літаки, їх кількість та ступінь пошкоджень встановлюється", - йдеться у повідомленні.

Місцеві жителі у соцмережах також скаржилися на потужні вибухи та стверджували, що на території аеродрому сталася масштабна пожежа. Згодом видання ASTRA оприлюднило відео з аеродрому біля станиці Кущевської, де можна побачити наслідки нічної атаки БПЛА.

Міністерство оборони РФ у ранковому зведенні традиційно звітувало про "успішну" роботу сил ППО. За даними відомства країни-агресорки, над територією Краснодарського краю вночі нібито перехоплено 66 українських дронів, ще дві - знищено над окупованим Кримом. Міноборони РФ замовчує факт атаки БПЛА на аеродром і можливу шкоду.

Популярні новини зараз

Не накладайте на хату біду: чому в жодному разі тапочки не можна ставити хрест-навхрест

Коли йти на цвинтар після Великодня, щоб згадати рідних і близьких: важлива дата

У Пентагоні вже розповіли, де Росія завдасть ядерного удару: на цілий рік усе "замерзне"

Соковиті, ніжні та апетитні: рецепт справжніх травневих голубців

Показати ще

"Збито понад 10 безпілотників у Слов'янському, Сіверському та Кущівському районах. Намагалися атакувати НПЗ та об'єкти інфраструктури", - написав губернатор Краснодарщини Веніамін Кондратьєв у своєму телеграм-каналі.

Читайте також:

Це дуже небезпечний знак: кити почали сотнями викидатися на берег, такого ще не було

Нарешті дочекалися: українці зможуть отримувати доступні квартири за новою програмою