З початком грудня ціни на яловичину, курятину та сало було скориговано, хоча багато споживачів можуть бути незадоволені поточними цифрами. З наближенням святкового сезону полювання за доступними варіантами м'яса посилюється.
Останні звіти аналітиків економічного порталу Мінфіну дають уявлення про останні тенденції.
Ціни на яловичину загалом не змінилися порівняно з листопадом:
Яловичий гуляш, як і раніше, продається за середньою ціною 301,32 грн/кг.
Яловичі реберця залишаються стабільними на рівні 168,95 грн/кг.
Ціни можуть варіюватися залежно від магазину, тому варто порівняти варіанти.
Весна повертає свої права: в Україну йде довгоочікуване потепління, прогноз погоди
Скандал у Нацжурі: чому Катерину Павленко усунули з Євробачення-2025
Дефіцит електроенергії в Україні: метод, який вигадала наша країна, не врятує нічого
Фінансовий апгрейд наприкінці травня: хто ловить хвилю достатку, а хто лишається на березі?
У розділі птиці спостерігається змішана тенденція:
Курячі стегна стали трохи доступнішими, тепер їхня ціна становить 112,50 грн/кг, порівняно з 114,18 грн/кг.
Тим часом, курячі гомілки показали невелике зростання, з 76,41 грн/кг до 77,40 грн/кг.
Ситуація в категорії сала також неоднозначна:
Домашнє сало трохи подорожчало, зараз середня ціна становить 234,00 грн/кг порівняно з 232,79 грн/кг.
З іншого боку, солоне сало стало трохи дешевшим, знизившись з 246,05 грн/кг до 242,80 грн/кг.
У міру наближення Нового року відстеження цих коливань може допомогти покупцям розумно планувати свої покупки.
Вивчення різних магазинів може виявити вигідніші пропозиції на ці основні м'ясні продукти, гарантуючи, що святкові страви залишаться смачними і доступними за бюджетом.
Читайте також:
Новий рік без "Олів'є": улюблений салат влетить у копійку - як змінилися ціни на продукти
Настав час сушити сухарі: найголовніший і доступний для кожного продукт стане "чорною перлиною"
Коли ціни на продукти кусаються: як накрити новорічний стіл за 1000 гривень