Багато кулінарів ламають голову над цією проблемою. Навіть доводиться на ринку просити продавців підібрати сорти для "мундирки", для "смаження" і так далі. Але це не завжди спрацьовує.
А ось досвідчені кулінари знають секрет: під час варіння у воду з картоплею потрібно додати звичайний оцет.
Експерти запевняють, що на поверхні картоплі точно не з'являться тріщини, якщо у каструлі виявиться невелика кількість засобу.
При цьому достатньо всього п'яти крапель оцту, щоб зберегти шкірку нашої "мундирки" цілою.
До того ж ні смак, ні структура овочу, що термічно обробляється, не зміняться в гірший бік.
Читайте також:
Огірки будуть плодоносити так, що ви втомитеся збирати врожай, просто підгодуйте цим чудо-засобом
Зробіть цей манікюр вже у грудні: які кольори принесуть успіх із грошима
Урожай буде найбільшим серед сусідів: які 3 дерева потрібно висадити у листопаді і як правильно це зробити
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
Зверніть увагу на картоплю із зеленими плямами: чи можна її їсти і чим ви ризикуєте
Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лавашу з сиром та картоплею
Ви точно будете здивовані: що таке маринована картопля і чому вона у льоху зберігається аж до весни