Проблему витікання солодкої начинки під час випічки можна вирішити, загустивши джем або фруктову начинку перед використанням у пирогах. Ось припущення, як бабусі часто вирішували це питання:
Загущення варення борошном.
Інгредієнті.
250 г варення або ягідної начинки.
1 столова ложка борошна (пшеничного або кукурудзяного).
Інструкції.
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Візьміть 250 г варення або ягідної начинки.
Додайте у варення 1 столову ложку борошна. Можна використовувати як пшеничне, так і кукурудзяне борошно.
Добре перемішайте інгредієнти.
Готування.
Нагрійте суміш на повільному вогні.
Злегка варіть суміш, щоб вона загуснула. Цей процес допомагає муці ввібрати зайву вологу з варення.
Загустивши варення мукою або манною крупою, ви зможете запобігти надмірному вмісту рідини, через яку начинка може витекти під час випікання. Дуже важливо переконатися, що загусник добре перемішаний з джемом, щоб досягти однорідної текстури.
Крім того, майте на увазі, що манна крупа може трохи змінити насолоду варення. Відрегулюйте пропорції залежно від ваших уподобань та типу начинки, з якою ви працюєте.
Читайте також:
Обов'язково це спробуйте: рецепт смачного оселедця по-галицьки, який захочеться їсти щодня
Путіна вже доводять до інфаркту: США вперше з часів холодної війни " покажуть ракетну міць
Таке готували в панських будинках: рецепт українських картопляних вареників із курячою печінкою
У будинку буде постійно пахнути свіжістю: що потрібно зробити, щоб позбутися запаху відра для сміття